Waarom moeten bedrijfseigenaren kiezen voor Microsoft PowerApps voor Office 365?

Microsoft PowerApps is een open source platformonafhankelijk platform voor het ontwikkelen van webapplicaties en complexe mobiele apps.

Deze open source-software is ontwikkeld door de Google-ontwikkelaars en is enorm populair geworden bij ontwikkelaars van mobiele applicaties over de hele wereld. Deze geweldige tool biedt complete tools voor app-ontwikkeling. De kenmerken van dit geweldige programma zijn:

o Het is een platformonafhankelijke ontwikkelingstool voor mobiele apps. U kunt het gebruiken om apps en andere mobiele applicaties te maken voor pc’s, iPhones, Android-telefoons en Blackberry-mobiele telefoons. U hoeft zich alleen maar aan te melden met een MS-account en u bent al klaar om uw apps te bouwen. U heeft geen speciale training nodig om het te gebruiken. Microsoft PowerApps biedt alle functionaliteit en tool voor het maken en uitvoeren van uw apps op de markt. Als on-premise gegevensbron kan het u helpen al uw werk uit te besteden en apps te maken die perfect zijn voor uw zakelijke behoeften.

o De mobiele app stores van Google, Amazon en Yahoo bieden MS PowerApps aan.

U kunt de apps uit deze winkels eenvoudig downloaden en op uw telefoon installeren. Daarnaast kunt u ook de schermafbeeldingen van uw apps delen op populaire sociale mediasites en recensies maken op het mobiele apparaat. Wanneer uw app populair wordt, ontvangt deze meer downloads en wordt deze uiteindelijk een topapp in de winkel voor mobiele apparaten. U kunt ook inkomsten genereren met uw app via advertenties.

o Je kunt ook populaire apps zoals Yelp, Evernote, Instagram en nog veel meer downloaden van de Android Market. U kunt alle populaire en toekomstige apps op de Android Market vinden op de officiƫle site van MS PowerApps. Nadat u een app voor uw mobiele Android-apparaat heeft gedownload, kunt u altijd en overal van het gebruik genieten op uw gemak.

o U kunt uw schermopname van uw Microsoft PowerApps ook delen met anderen via uw smartphone, tablet of computer. Om de schermafbeelding met anderen te delen, hoeft u alleen maar een schermafbeelding van uw apparaat te maken. Nadat u de schermafbeelding hebt gedeeld, kunt u de schermafbeelding eenvoudig via e-mail, sms of Facebook naar uw vriend sturen. Dit maakt het gebruik van de app effectiever en het helpt je ook veel om zakelijke transacties gemakkelijker en sneller te maken.

U kunt ook uw contacten en kaartlocaties toevoegen om eenvoudig locaties te delen en te navigeren op internet.

o Het beheer van mobiele apparaten en de implementatieservices van MS PowerApps maken het een ideale keuze voor bedrijven. Deze services worden aangeboden door externe ontwikkelaars en experts. Met andere woorden, u hoeft niet te investeren in software of hardware voor uw bedrijf. Uw medewerkers kunnen eenvoudig apps maken en deze delen met hun collega’s. Kortom, de voordelen van het gebruik van Microsoft PowerApps voor uw bedrijf zijn eindeloos.

Klik hier voor meer informatie hier Puurict.nl