Waarom is voeding voor sla en linzen voor iedereen?

Waarom is voeding voor sla en linzen voor iedereen?

Bent u op zoek naar een aantal voedzame, vetarme, gemakkelijk te bereiden en snel te bereiden voedselopties? Als je ja hebt geantwoord, dan zijn Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel misschien wel de juiste keuze voor je gezin. Linzen hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 6e eeuw voor Christus, toen ze werden gebruikt als voedsel voor de Egyptische farao's. In tegenstelling tot andere peulvruchten komen linzen van een plant die over de hele wereld in overvloed groeit. Deze variƫteit is gemakkelijk te kweken en is lang houdbaar als ze op een koele, donkere plaats wordt bewaard.

linzen

Linzen zijn ook rijk aan vezels en eiwitten en zeer laag in vet, waardoor ze een goede gezonde vervanger zijn voor rood vlees. Ze zijn ook rijk aan ijzer, foliumzuur, fosfor, kalium en vitamine A. Hier zijn een paar tips voor het bereiden en eten van linzen: Ze kunnen worden gebruikt in salades, stoofschotels of chili. Ze vormen een heerlijke en bevredigende snack. Ze zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op hun dieet letten, omdat ze een bron van voedingsstoffen zijn die rijk zijn aan voedingsstoffen zonder calorierijk te zijn.

Als u op zoek bent naar tips over het opnemen van linzen in uw dieet en waarom ze een goede keuze zijn, dan zijn hier drie redenen waarom: linzen bevatten een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, calcium, magnesium, kalium, niacine, thiamine en riboflavine. In combinatie met andere voedingsmiddelen levert eiwit vele soorten energie voor het lichaam, waaronder energie om stress te bestrijden en weefselbeschadiging te herstellen. Calcium daarentegen is belangrijk voor sterke botten en tanden. Kalium daarentegen helpt bij veel lichaamsfuncties, waaronder het op peil houden van het vochtgehalte in het lichaam en het reguleren van de spierspanning.

Voor meer info klik je deze site aan: https://www.valledelsole.nl/