Blade 6 Triple Core Dartbord

Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Blade 6 Triple Core Dartboard is de nieuwste technologische vooruitgang op het gebied van dartbordontwerp. Het product is het resultaat van meer dan 30 jaar technische innovatie en verfijning. De sisalbasis is gepatenteerd en zorgt voor een optimale vezeldichtheid en scorend vermogen. Het Triple Core Carbon-systeem is een nieuw, gepatenteerd systeem dat een naadloos speeloppervlak en een hoge compressielaag biedt. Dit dartbord is het ultieme in technologie en prestaties .

blade 6 triple core dartbord

De nieuwe Blade 6 Triple Core is ontworpen voor maximale duurzaamheid. Het beschikt over een Density Control(tm)-draadsysteem en een eenvoudig aan te passen Rota-Lock-montagesysteem. Het sisalmateriaal is 25% dunner dan het vorige model, wat zorgt voor een optimale dartretentie en maximale score. De Blade 6 is ook EPA- en TSSA-gecertificeerd voor de veiligheid van spelers. Als u een hoger prestatieniveau wilt, moet u de Premium Carbon-versie kopen.

De Blade 6 Triple Core is een uitstekende keuze voor zowel beginners als professionals. Het heeft een dichtere, dichter geweven sisalbasis en de nieuwste Sixth Generation Blade-technologie. De boards zijn UL-gecertificeerd en officieel goedgekeurd door de World Darts Federation. Een eersteklas, duurzaam dartbord dat de tand des tijds zal doorstaan, de Blade 6 is de ultieme investering in je dartspel.

Meer informatie: https://dartshopleiden.nl/